Inspirerande företagare

Ett av mina projekt just nu är extra kul. I det har jag möjligheten att prata med inspirerande företagare som nyligen var där jag är just nu. De som var start-ups för några år sedan, eller fortfarande är det, och försöker navigera i en ny värld.
Varje intervju ger mig nya perspektiv och insikter. Framförallt börjar jag se att vi alla sitter med liknande problem och utmaningar trots att de olika branscherna. Det är tufft att stå själv med alla beslut som egen företagare. Det är svårt att få tiden att räcka till oavsett om du skriver böcker, syr kläder eller skapar hemsidor. Det är en utmaning att hitta balansen mellan jobb och sälj. För att inte tala om balansen mellan jobb och vila.

Men det är också så väldigt kul att få höra om vinnarskallarna, de som inte ger sig. Som sätter höga mål, bestämmer sig för att det ska gå och får det att funka. För det är möjligt att starta med ett litet företag i Umeå och med en riktigt bra idé hamna i Hollywood. Det är möjligt att nå de där drömmarna om vi bara är beredda att jobba hårt. Troligen kommer vi gå på några nitar men om vi samarbetar med människor som har samma driv, samma längtan och framförallt samma värdegrund och inte ger upp så går det.

Snart kommer ni få läsa om alla dessa inspirerande företagare!

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + tretton =