Utanför min comfort zone

Alla människor vill ju utvecklas och utmanas och det händer utanför vår comfort zone.

Som att börja blogga om vad jag gör i mitt företag. Att berätta vilka tankar och funderingar jag möter och vad jag vill göra i företaget. Det kan hända att det smiter in även sådant som inte strikt hör till företaget, för så ser livet ut, och framförallt som entreprenör. Det dyker alltid upp saker som har ett värde i företaget, men som jag kanske gör på sidan. Som att jag jobbar ideellt för Frisk och Fri och ska börja föreläsa för dem, det är en till sak utanför min comfort zone. Men det får jag berätta mer om senare. 

En stor del av min tid just nu går till att spela in min allra första egna dokumentärfilm. Det är något jag längtat efter och verkligen vill göra, men det är ett område som jag bara har nosat på och är nybörjare i. Därför känns det lite extra läskigt att vi har kört igång innan “allt” är klart. Nu har vi planerat mycket och vi vet vad vi vill göra och vart vi ska. Men det går bara att planera till en viss gräns, sen måste vi bara testa och ser hur det går.
Och det är läskigt.

För det kan omöjligt bli perfekt de första gångerna, men det är ok. Nu har vi kastat oss ut och kör, och så får vi lära oss under tiden. För så är det ju både att vara entreprenör och att vara företagare, du måste testa. Du måste se om idén håller. Jag är övertygad om att den här idén håller och att det kommer bli något bra av det här. Jag är också övertygad om att jag under processens gång kommer tappa tron på att det ens är möjligt. Men det hör till. Vissa dagar känns allt bara världsbäst, och nästa dag känns det som att ingenting alls fungerar. Då gäller det att komma tillbaka till varför, vad är det som driver mig att göra det här? 

Mitt varför är att berätta historier som berör människor och som ofta hamnar utanför medias klassiska strålkastarljus. Jag vill ta mig dit och berätta om människorna i bakgrunden, som gör något jätteviktigt, men som vi ofta inte tänker på. Det är mitt varför.

– Emma

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 4 =