Nu är jag igång!

Välkommen till min sida!

Nu är jag på gång på riktigt känns det som. Hemsidan är klar, och jag har en plats där jag kan sitta och jobba varje dag. Så både virtuellt och på riktigt börjar jag landa.

Jag har flyttat in på företagsinkubatorn Expression på Sliperiet i stan. Det bubblar av kreativitet i huset och känns som en plats där jag kommer få alla möjligheter att växa. Under hösten har jag även gått en workshopserie hos Expression tillsammans med andra kreativa entreprenörer. Att lära av andra företagare, oavsett om det gör samma som jag eller något helt annat, är så givande. Det pushar och inspirerar mig att göra det jag brinner för som frilansjournalist!

Jag måste också tacka Ann Tavelin som gjort min fina hemsida och Rolf Segerstedt för fantastiska bilder!

/Emma

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − två =